Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Acapulco: La dublu da, la simplu nuAlexandru Dobre / Mediafax Foto
26 Feb 2015

WTA Acapulco: La dublu da, la simplu nu

Elena Bogdan a avut o zi plină la Acapulco, la Abierto Mexicano TELCEL, turneu cu premii totale în valoare de 250.000 USD. Primul meci pe care l-a disputat a fost cel din turul secund al tabloului de simplu contra jucătoarei slovace Magdalena Rybarikova, locul 50 WTA, în fața căreia a cedat după 45 de minute de joc cu scorul 6-0, 6-2.

După parcursul remarcabil în turneul de simplu, Ema a obținut 30 de puncte de clasament și un cec în valoare de 3.310 USD, urmând a face un salt de 162 de locuri în clasament, actualmente ea ocupând locul 527 în ierarhia de specialitate.

Jucătoarea născută la Craiova a disputat al doilea său meci al zilei în proba de dublu alături de americanca Nicole Melichar (122 WTA dublu) împotriva perechii mexicane Victoria Rodriguez – Marcela Zacarias, de care au trecut în două seturi identice 6-2, 6-2. În turul secund, Ema și Nicole vor întâlni perechea Lauren Davis (SUA) / Monica Puig (Puerto Rico), meciul fiind programat în această noapte.

Alte știri din Tenis de câmp