Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Acapulco: Elena Bogdan face o nouă ”victimă”Alexandru Dobre / Mediafax Foto
25 Feb 2015

WTA Acapulco: Elena Bogdan face o nouă ”victimă”

Elena Bogdan continuă seria de rezultate excelente în turneul Abierto Mexicano TELCEL, dotat cu premii totale în valoare de 250.000 USD. Ultima ”victimă” a ei a fost americanca Lauren Davis, locul 55 WTA, pe care a învins-o cu 6-4, 7-6 (3) la capătul unui meci ce a durat o oră și 45 de minute.

Încrederea în propriile forțe căpătată de Ema în urma victoriilor din calificări asupra unor jucătoare mult mai bine cotate ca ea s-a văzut și în acest joc. Pornită cu handicapul unui break după chiar primul ghem jucat, ea a egalat la 3 și a încheiat setul în forță, cu un break alb. Actul secund a fost și mai solicitant pentru jucătoarea născută la Craiova, când a fost nevoită să reintre în joc la 0-3 cu două break-uri cedate, moment în care a început cursa de urmărire ce a dus-o în cele din urmă în avantaj, adversara sa trebuind să servească în ghemul 12 pentru a rămâne în meci. Ema a fost mai solidă în tiebreak și a tranșat victoria în minim de seturi, urmând să joace în turul secund cu slovaca Magdalena Rybarikova, locul 50 WTA, meciul fiind programat în această noapte.

Alte știri din Tenis de câmp