Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Acapulco: Elena Bogdan, din surpriză în surprizăAlexandru Dobre / Mediafax Foto
24 Feb 2015

WTA Acapulco: Elena Bogdan, din surpriză în surpriză

Privită din prisma poziției în clasamentul de simplu al WTA, evoluția Elenei Bogdan în calificările Abierto Mexicano TELCEL, turneu cu premii totale în valoare de 250.000 USD, nu poate fi cotată decât ca o surpriză.

A 527-a în ierarhia de simplu, Elena Bogdan a trecut în primul tur de o vecină de clasament, mexicanca Carolina Betancourt (570 WTA), pentru ca mai apoi să o învingă pe americanca Irina Falconi, locul 102 WTA și cap de serie 2 al competiției preliminare. Astăzi, jucătoarea care va împlini 23 de ani la sfârșitul lunii martie a confirmat încă o dată forma bună pe care a construit-o în perioada de pregătire și a învins după un meci de două ore și un sfert o altă favorită, columbianca Mariana Duque-Marino, locul 136 WTA și cap de serie 7. Scorul a fost strâns și a fost nevoie ca decizia să se ia în tiebreak-ul setului decisiv, tabela indicând la final 6-4, 4-6, 7-6 (1) în favoarea jucătoarei născută la Craiova.

Acest rezultat o trimite pe Elena pe tabloul principal al competiției, adversara ei din primul tur urmând a fi americanca Lauren Davis, locul 55 WTA. Îi urăm mult succes Elenei în meciul programat în această noapte! Ea este singura româncă rămasă în concurs și va participa și în proba de dublu alături de americanca Nicole Melichar (122 WTA dublu), probă în cadrul căreia Raluca Olaru a fost eliminată în primul tur. Raluca a jucat împreună cu ucraineanca Kateryna Bondarenko (157 WTA dublu) și au cedat în fața dublului Kiki Bertens (Olanda) / Johanna Larsson (Suedia) cu scorul 2-6, 6-4, 6-10.

Alte știri din Tenis de câmp