Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Acapulco: Buzărnescu și Bara încheie participareaMarian Burlacu / SportPictures.eu
28 Feb 2019

WTA Acapulco: Buzărnescu și Bara încheie participarea

Mihaela Buzărnescu a pus capăt participării sale la Abierto Mexicano TELCEL, turneu WTA International cu premii în valoare de 250.000 USD. După ce a reușit să spargă gheața cu victoria contra australiencei Daria Gavrilova, compatrioata noastră clasată pe poziția 31 în ierarhia tenisului feminin a pierdut cu scorul de 2-6, 5-7 partida din optimile de finală ale competiției în care a întâlnit-o pe canadianca de origine română Bianca Andreescu, locul 71 WTA.

Pentru participarea sa în această fază a competiției, Mihaela primește 30 de puncte de clasament și un cec în valoare de 3.400 USD.

Nici participarea în proba de dublu nu a fost încununată cu mai mult succes. Alături de colega și prietena sa Irina Bara, Mihaela a format dublul principal cap de serie al tabloului, însă cele două românce au cedat în primul tur în partida cu perechea Tatjana Maria (Germania)/Christina McHale (SUA).

Decizia s-a luat practic în ultimele două puncte ale meciului încheiat cu scorul de 2-6, 6-2, 10-8 în favoarea perechii germano-americane.

Alte știri din Tenis de câmp