Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Acapulco: Begu, eliminată în minim de seturiSebastian Tataru / SportPictures.eu
01 Mar 2018

WTA Acapulco: Begu, eliminată în minim de seturi

Irina Begu a pierdut partida disputată în cursul nopții în turul secund al Abierto Mexicano TELCEL, turneul de categoria WTA International cu premii financiare în valoare de 226.750 USD ce se desfășoară în localitatea mexicană Acapulco. După un succes greu în partida inaugurală contra americancei Christina McHale, compatrioata noastră cotată ca favorită numărul 5 a tabloului de simplu a întâlnit-o în optimile de finală pe paraguayanca Veronica Cepede Royg, locul 82 WTA.

Partida a fost echilibrată în prima sa parte, în care sud-americanca s-a impus în tiebreak, și controlată integral de Cepede Royg în cea de-a doua. Meciul a început cu o serie de hold-uri, compatrioata noastră reușind să rupă prima echilibrul în ghemul 7, însă nu a avut energia de a consolida break-ul și să se detașeze la 5-3, însă a ratat cele două mingi pe care le-a avut la dispoziție la 40-15. Cepede Royg a profitat de șansa ivită și a izbutit să ducă decizia într-un tiebreak pe care l-a controlat în întregime. Lupta de aproximativ o oră și un sfert pentru primul act a fost urmată de o curgere rapidă a celui de-al doilea, în care paraguayanca a contestat în forță serviciul Irinei, care a reușit un singur hold în startul setului.

Șase ghemuri consecutive ale sud-americancei a pus capăt partidei după o oră și 45 de minute cu scorul de 7-6 (3), 6-1, iar Irina părăsește turneul cu 30 de puncte de clasament și un cec în valoare de 3.400 USD.

Alte știri din Tenis de câmp