Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Abu Dhabi: Parcurs scurtRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Ian 2021

WTA Abu Dhabi: Parcurs scurt

Nici nu a început bine Abu Dhabi WTA Women's Tennis Open că jucătoarele românce au ieșit din peisajul tablourilor principale.

În calificările turneului de categoria WTA 500 găzduit de capitala Emiratelor Arabe Unite și dotat cu premii totale în valoare de 565.530 USD a luat startul Irina Fetecău, locul 305 WTA, însă după victoria din primul tur contra indiencei Riya Bhatia (353 WTA), s-a văzut nevoită să accepte înfrângerea în meciul decisiv disputat cu italianca Lucrezia Stefanini (394 WTA). Fetecău a cedat cu 6-1, 2-6, 6-7 (3) la capătul unui joc de două ore și jumătate după ce a servit la 5-3 în decisiv, apoi la 5-4 a irosit trei mingi de meci. Ea părăsește competiția cu un premiu de 1.925 USD și 13 puncte de clasament.

Sorana Cîrstea, locul 71 WTA, ar fi trebuit să evolueze astăzi în primul tur al tabloului principal contra cehoaicei Karolina Pliskova, locul 6 WTA și favorită numărul 3 a tabloului, însă în dimineață și-a anunțat retragerea din concurs.

Alte știri din Tenis de câmp