Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA & ATP: Țig, performera săptămâniiCosmin Iftode / SportPictures.eu
03 Aug 2015

WTA & ATP: Țig, performera săptămânii

Patricia Țig a avut cea mai importantă evoluție în rândul românilor prezenți în clasamentele de specialitate ale asociațiilor de tenis profesionist. Finala jucată la Baku i-a adus Patriciei o zestre de 180 de puncte, ce i-a permis să urce 39 de locuri până pe poziția 115 a ierarhiei WTA. În rest, Simona Halep își păstrează locul 3, fiind urmată de Irina Begu pe 29 în staționare, la fel ca și Monica Niculescu pe 39. Alexandra Dulgheru își recuperează cele două locuri pierdute săptămâna trecută și revine pe 47, în timp ce Andreea Mitu coboară un loc pe 75. Dincolo de prima sută, Ana Bogdan urcă 12 trepte până pe 177, iar Sorana Cîrstea continuă să piardă teren și coboară 17 locuri până pe 178.

La dublu, Monica Niculescu urcă pe locul 49, avansând două locuri, fiind urmată de Irina Begu pe 57 și Raluca Olaru pe 62.

În ierarhia ATP, Marius Copil staționează pe 187, în timp ce Adrian Ungur coboară trei locuri până pe 197, iar Victor Hănescu mai coboară 4 poziții până pe 216. La dublu se păstrează statu-quo-ul, cu Horia Tecău pe 5, Florin Mergea pe 8 și Adrian Ungur pe 95.

Alte știri din Tenis de câmp