Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA & ATP: Simona Halep se menţine pe locul 2AFP / Mediafax Foto
19 Oct 2015

WTA & ATP: Simona Halep se menţine pe locul 2

Simona Halep își păstrează locul al doilea în clasamentul WTA dat publicității luni, și e în continuare prima în ierarhia Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor. Halep este devansată în clasamentul la simplu de americanca Serena Williams, iar în urma ei se află, la circa 1.900 de puncte, rusoaica Maria Șarapova și spaniola Garbine Muguruza, acestea fiind despărțite de un singur punct.

Irina Begu a coborât patru locuri și se află acum pe 29, Monica Niculescu staționează pe 45, Alexandra Dulgheru a coborât două locuri și e pe 58, iar Andreea Mitu a urcat două, fiind acum pe 93.

La dublu, Irina Begu și Monica Niculescu își păstrează locurile 37, respectiv 40, în timp ce Raluca Olaru a coborât două trepte și este pe 57.

Adrian Ungur a devenit cel mai bun tenisman român al momentului, potrivit clasamentului ATP, dat publicității luni, în care ocupă locul 173, după ce a coborât două poziții față de săptămâna trecută. Ungur a profitat de căderea de 19 locuri a lui Marius Copil, care a ajuns acum pe 175, în timp ce Victor Hănescu se află pe 200, după ce a pierdut 14 locuri.

La dublu, Horia Tecău se menține pe locul 4, iar Florin Mergea, care nu a jucat de mai multe săptămâni, a coborât pe 16. În ierarhia de dublu Race to London, pentru Turneul Campionilor, Tecău și olandezul Rojer sunt pe locul secund, ei având de ceva vreme asigurată prezența la Londra, în timp ce Mergea și indianul Bopanna ocupă ultima poziție care asigură participarea (8), cu un avans de peste 600 de puncte față de următorii clasați, Vasek Pospisil/Jack Sock.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp