Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA & ATP: Schimbări minore la femininCosmin Iftode / SportPictures.eu
10 Aug 2015

WTA & ATP: Schimbări minore la feminin

Crește tensiunea înainte de US Open și turneele de pe circuitul nord-american sunt în plină desfășurare, ultimele ocazii pentru tenismene și tenismeni de a-și îmbunătăți poziția în clasament.

După turneele de la Washington și Stanford am asistat la schimbări minore în ierarhiile WTA. În cea de simplu Simona Halep își păstrează locul 3, fiind urmată de Irina Begu pe 30 în coborâre o poziție. Monica Niculescu urcă trei locuri până pe 36, Alexandra Dulgheru pierde două locuri și revine pe 49, în timp ce plutonul româncelor din top 100 este încheiat de Andreea Mitu, care urcă un loc pe 75. Patricia Țig coboară un loc până pe 116, iar celelalte două românce din top 200, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea, sunt vecine de clasament ocupând locurile 177 și respectiv 178.

La dublu, toate cele trei jucătoare din top 100 au pierdut câte o poziție această săptămână, Monica Niculescu regăsindu-se pe locul 50, Irina Begu pe 58 și Raluca Olaru pe 63.

În ierarhia ATP de simplu, Marius Copil coboară pe 189, fiind singurul român în top 200, iar Victor Hănescu mai coboară 7 poziții până pe 223. Adrian Ungur are o cădere spectaculoasă de 112 locuri și se află pe locul 309, cu mențiunea că a pierdut 11 locuri și la dublu unde ocupă locul 106. La vârf nu se înregistrează nicio schimbare, cu Horia Tecău pe 5 și Florin Mergea pe 8.

Alte știri din Tenis de câmp