Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA & ATP: Schimbări minore în clasamenteCosmin Iftode / SportPictures.eu
27 Iul 2015

WTA & ATP: Schimbări minore în clasamente

Într-o perioadă mai relaxată din punct de vedere al turneelor, cu mici vacanțe și acumulări pentru sezonul nord-american și US Open, clasamentele tenisului profesionist au suferit modificări minore la ediția dată astăzi publicității de ATP și WTA. Simona Halep este în continuare pe podiumul ierarhiei de simplu feminin, locul 3, urmată fiind de Irina Begu pe 29 în urcare un loc, cea care a pierdut un loc fiind Monica Niculescu, de astăzi pe 39. Câte două locuri pierd Alexandra Dulgheru, pe 49, și Andreea Mitu, pe 74. Dincolo de prima sută, Patricia Țig continuă marșul încet dar sigur către top 100 cu un salt de patru locuri până pe 154, în timp ce Sorana Cîrstea coboară 12 locuri până pe 161, iar Ana Bogdan urcă 10 trepte până pe 189.

La dublu, Monica Niculescu staționează pe locul 51, avansând două locuri, fiind urmată de Irina Begu pe 56 și Raluca Olaru pe 61.

În ierarhia ATP, Marius Copil a pierdut 7 locuri până pe 187, în timp ce Adrian Ungur a revenit în top 200 după ce a făcut un salt de 14 locuri până pe 194, iar Victor Hănescu staționează pe locul 212. La dublu lucrurile stau neschimbate la vârf, cu Horia Tecău pe 5 și Florin Mergea pe 8, în timp ce Adrian Ungur coboară o treaptă până pe 95.

Alte știri din Tenis de câmp