Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Vulturii susțin în Portugalia primele meciuri din campania de pregătire pentru FIBA Eurobasket 2017Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
14 Iul 2017

Vulturii susțin în Portugalia primele meciuri din campania de pregătire pentru FIBA Eurobasket 2017

Cu mai putin de doua luni pana la debutul FIBA Eurobasket 2017, reprezentativa masculina a Romaniei se pregateste intens pentru participarea in Grupa C a competitiei continentale care va fi gazduita in aceasta toamna de Turcia, Romania, Finlanda si Israel.

Dupa o perioada de pregatire montana la Cheile Gradistei, “Vulturii” s-au mutat pentru scurt timp la Cluj-Napoca iar maine dimineata la prima ora vor pleca spre localitatea lusitana Luso pentru a participa la primele meciuri amicale. Conform programului oficial al turneului portughez, nationala tricolora pregatita de antrenorul Marcel Tenter va intalni in primul joc Estonia, in data de 15 iulie, cu incepere de la ora locala 18:30, iar in ultima zi, in data de 16 iulie, va evolua in compania Portugaliei, cu incepere de la aceeasi ora.

Pentru aceste prime doua jocuri amicale, staff-ul tehnic coordonat de Marcel Tenter se bazeaza pe urmatorii 12 sportivi:  
 
1. Alexandru Olah – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
2. Andrei Mandache – CSM CSU Oradea
3. Titus Nicoară – CSM CSU Oradea
4. Adrian Gutoaia – Phoenix Galati
5. Bogdan Tibirna – CSM CSU Oradea
6. Radu Paliciuc – BC CSU Sibiu
7. Vlad Corpodean – BCM U Pitesti
8. Iulian Orbeanu – Dinamo Bucuresti
9. Catalin Petrisor – CSM CSU Oradea
10. Catalin Baciu – Steaua CSM Eximbank
11. Rolland Torok – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
12. Jordan Watson – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Din nefericire, Octavian Popa-Calota a suferit recent o accidentare destul de serioasa si nu va efectua deplasarea in vreme ce Adrian Tudor a ramas si el in tara pentru o refacere medicala.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet