Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Voleibaliștii pregătesc debutul în Liga EuropeanăSportPictures.eu
29 Mai 2014

Voleibaliștii pregătesc debutul în Liga Europeană

Echipa națională masculină de volei a României s-a reunit în formulă redusă la Craiova, unde va pregăti debutul în Liga Europeană. După ratarea calificării la Campionatul European de anul viitor, antrenorul Dănuț Pașcu a convocat un lot care de fapt este o combinată între jucători tineri și câțiva reprezentanți ai vechii gărzi.

Printre tricolori se află doi componenți ai echipei de tineret, care a obținut calificarea la Campionatul Mondial. Aceștia sunt Adrian Vologa, 17 ani și Robert Aciobăniței, 18 ani. Restul componenților sunt: Ciprian Matei, Dan Borota, Răzvan Olteanu, Cristian Bartha, Andrei Georgescu și Gabriel Cherbeleață.

România va debuta cu o dublă pe teren propriu, contra Greciei, în 6 și 7 iunie. Din aceeași grupă mai fac parte Polonia, Muntenegru și Azerbaidjan. Primele două clasate se califică în semifinale. La fiecare rundă se vor disputa câte două meciuri între aceleași echipe, în zile consecutive. 

Alte știri din Volei