Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Vlaicu l-a egalat pe Orquera în topul marcatorilor la IRB Nations CupSportPictures.eu
16 Iun 2014

Vlaicu l-a egalat pe Orquera în topul marcatorilor la IRB Nations Cup

Stejarii au câștigat în prima zi a turneului IRB Nations Cup 2014 în fața Uruguayului cu rezultatul de 34-16, din totalul punctelor victoriei Florin Vlaicu aducandu-și contribuția cu un total de 19 contabilizate în dreptul său.

Centrul nostru a marcat din patru lovituri de pedeapsă, două transformări și un dropgol, ratând o singură transformare, însă cu punctele adunate Florin Vlaicu l-a egalat în clasamentul all-time al marcatorilor IRB Nations Cup pe italianul Luciano Orquera.

Orquera a evoluat la turneele din 2006, 2007 și 2010 adunând un total de 119 puncte, în ciuda acestei performanțe individuale însă Italia A nu a reușit să se impună niciodată în IRB Nations Cup.

Florin Vlaicu putea chiar să-l depășescă pe jucătorul italian dar a ratat transformarea ultimului eseu marcat de Florin Ioniță, astfel că la următoarele partide care vor veni este foarte posibil ca jucătorul echipei Farul Constanța să devină liderul absolut al punctelor marcate în IRB Nations Cup.

Următoarele partide ale Stejarilor la turneul IRB Nations Cup 2014 vor avea loc miercuri 18 iunie si duminica 22 iunie cand vor întâlni Rusia respectiv Emerging Ireland, ambele partide fiind programate pe Stadionul Național Arcul de Triumf, scrie frr.ro.

Alte știri din Rugby