Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Vlăduț Simionescu, argint la Grand Prix-ul de la ZagrebAFP / Mediafax Foto
03 Mai 2015

Vlăduț Simionescu, argint la Grand Prix-ul de la Zagreb

Vlăduț Simionescu (cat. +100 kg) a obținut medalia de argint la Grand Prix-ul de judo de la Zagreb, duminică, după ce a fost învins în finală de ucraineanul Iakov Hamo.

În optimi, Simionescu a trecut prin ippon de tadjikul Muhamadmurod Abdurahmonov, în sferturi l-a învins greu pe ungurul Barna Bor (diferența s-a făcut la punctele de penalizare), iar în semifinale a câștigat prin ippon la rusul Andrei Volkov. Anul trecut, Simionescu terminase pe locul al treilea la Zagreb.

Tot la categoria supergrea, Daniel Natea a fost învins în optimi de Volkov. La cat. 100 kg, Valentin Radu a fost învins în primul tur de polonezul Jakub Wojcik. Și Emanuel Rădulescu a pierdut în primul tur la cat. 90 kg, în fața americanului Colton Brown. În limitele cat. 81 kg, Cristian Bodîrlău a trecut în primul meci de croatul Dominik Druzeta, dar apoi a fost învins de austriacul Marko Bubanja. la aceeași categorie, Zoltan Farkas a pierdut în fața moldoveanului Dorin Gotonoagă.

România a participat la Zagreb cu 16 sportivi, Andreea Chițu obținând aurul la categoria 52 kg, iar Corina Căprioriu, vicecampioana olimpică de la Londra, s-a clasat pe 5 la cat. 57 kg.

La competiție au participat 433 de judoka din 55 de țări, 256 la masculin și 177 la feminin.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo