Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Viteză în coastă: Campionul naţional Gabriel Ene, mare favorit la Trofeul Câmpulung MuşcelBalasz Attila / Mediafax Foto
21 Sep 2016

Viteză în coastă: Campionul naţional Gabriel Ene, mare favorit la Trofeul Câmpulung Muşcel

În urmă cu un an Gabriel Ene reuşea să obţină primul sau titlu de campion naţional al clasei H3, în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, cu ocazia Trofeului Câmpulung Muşcel, care se va disputa în acest an în perioada 24-25 septembrie.

Trofeul Câmpulung Muscel este o etapă apreciată deopotrivă atât de piloţi cât şi de spectatori, numărul fanilor prezenţi pe marginea traseului de concurs fiind impresionant. După victoriile obţinute în etapă precedentă din cadrul Trofeului Teliu la clasa H3, cât şi la grupa rezervată automobilelor cu două roţi motrice, Gabriel ENE porneşte spre traseul din zona barajului Râuşor cu acelaşi gând de a urcă pe prima treaptă a podiumului.

“Trofeul Câmpulung Muscel cred că este o etapă aparte şi acest lucru se datorează în primul rând spectatorilor care efectiv iau cu asalt dealurile din zona localităţii Leresti. Nu mai este un secret că muscelenii sunt nişte fini cunoscători ai motorsportului din România şi mulţi piloţi talentaţi provin din această zona. Câmpulung Muscel are o însemnătate specială pentru mine deoarece aici am reuşit să obţin titlul de vice-campion în 2014, şi cel de campion în 2015, la clasa H3. Mereu m-am simţit bine la această etapă îmi place atât traseul, dar mai ales spectatorii care crează o atmosfera extraordinară şi te fac să te simţi de parcă ai fi la o etapă de campionat mondial. Aştept cu nerăbdare startul etapei pe care o voi aborda în acelaşi stil în care am abordat toate etapele din acest an cu un pilotaj curat, însă cu un ritm susţinut şi totodată, voi încerca să obţin maxium de puncte posibile în cadrul clasei. Chiar dacă titlul la două roţi motrice îi aparţine aproape lui Andrei Sanu eu voi încerca să îi mai smulg o victorie şi să oferim în acest fel un duel interesant publicului argeşean. Va aşteptăm la Trofeul Câmpulung Muscel alături de noi.” a declarat Gabriel Laurenţiu Ene.

Trofeul Câmpulung Muşcel 2016 contează pentru etapa a VII-a în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coasta şi se va desfăşura pe un traseu în lungime de trei kilometri, situat pe DJ 734, sector aflat între Lereşti şi Cabana Voina, în perioada 24 - 25 septembrie.

 

sursa: Mediafax

Alte știri din Motorsport