Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Viitorul câștigă 3 puncte mari la Chiajna
21 Dec 2013

Viitorul câștigă 3 puncte mari la Chiajna

Concordia și Viitorul au schimbat după câteva zile rolurile, de data aceasta ilfovenii au fost gazde cu adevărat și singura lor preocupare era să acumuleze maxim de puncte care să-i plaseze, de ce nu, în vecinătea locurilor europene. Puștii lui Hagi erau și ei hotărâți să facă un meci mare în final de sezon.

Prima repriză ne arată două echipe dispuse la efort, se aleargă mult după minge, se aleargă și de frig și jocul place. Ambele echipe își creeză situații bune de a marca, Wellington de la gazde, de două ori și Axente de la oaspeți. Vine însă minutul 23 și echilibrul numeric se rupe prin eliminarea pentru două galbene a lui Bejan de la Viitorul, echipă ce părea acum victimă sigură, mai ales că după numai 9 minute Concordia deschide scorul prin Neluț Roșu, care-l învinge pe Balauru cu un șut deviat de Mitrea. Până la pauză nimic special și repriza se încheie cu 1-0 pentru Concordia Chiajna.

Surprinzător, chiar și cu un om în minus, baieții lui Hagi sunt cei care încep mai bine partea a doua și în minutul 55 egalează prin Băluță, care lobează o minge peste Râmniceanu, 1-1. Constănțenii vor și mai mult și în minutul 73 Gavra și Cârstocea au o dublă ocazie, dar Râmniceanu parează de fiecare dată. În minutul 83 Crețu de la Concordia face henț în careu, lovitura de la 11 metri este transformată de Larie și Viitorul obține în 10 o nesperată, dar pe deplin meritată victorie, Concordia-Viitorul 1-2.

 

La startul partidei s-au aliniat urmatoarele formatii:

Chiajna: Râmniceanu - Creţu, Leca, Savin, Bucurică - Bambara, N. Roşu - Neagu, Purece, Onduku - Wellington
Rezerve: Cobrea, Dima, Zaharia, Ganea, Da Costa, Strătilă, Apostol

Viitorul: Balauru - Bejan, Larie, Mitrea, Toşca - Daminuţă, Al. Lazăr, N. Dică - Gavra, Axente, Băluţă
Rezerve: Buzbuchi, Puţanu, Cârstocea, Rusu, Şerban, Nikolov, Iacob

Alte știri din Fotbal