Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Viitorul: Bodan Mitrea s-a transferat la AscoliCosmin Iftode / SportPictures.eu
08 Ian 2016

Viitorul: Bodan Mitrea s-a transferat la Ascoli

Bogdan Mitrea a semnat actele de transfer la formația italiană de Serie B  Ascoli FC, așa după cum anunță site-ul oficial al clubului FC Viitorul.

”Ciocănitorile”, așa cum sunt numiți cei din orașul emblematic al regiunii Marche, centrul Italiei, ocupă în prezent locul 17, în apropierea zonei retrogradării și are 29 de goluri primite în cele 21 de partide ale turului. Mitrea poate debuta chiar pe 18 ianuarie, dată la care Ascoli FC dispută în deplasare primul meci al returului pe terenul celor de la Entella.

Fundașul în vârstă de 28 de ani a sosit sub comanda lui Gheorghe Hagi în vara anului 2013 și a adunat 86 de prezenţe, remarcându-se și prin apetitul său ofensiv ce i-a adus 19 goluri. Cotat cu o valoare de piață de un milion de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com, conform datelor aceleiași surse suma de transfer la clubul italian a fost de 800.000 EUR.

Alte știri din Liga 1