Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Viitoarele ”tigroaice” se întâlnesc la Cupa ”1 iunie”
30 Mai 2019

Viitoarele ”tigroaice” se întâlnesc la Cupa ”1 iunie”

La inițiativa Durby Sports Marketing, secția de handbal a clubului CSM București organizează Cupa ”1 iunie”, un turneu de mini-handbal destinat celor mai tinere practicante ale acestui sport cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Reunind patru echipe toate din pepiniera proprie care se vor întrece în data de 2 iunie la Școala Gimnazială nr. 195 ”Hamburg”, turneul vine să completeze programul competițiilor organizare de Asociația Municipală de Handbal București, fiind un bun prilej de a le oferi experiența unui turneu și în același timp să marcheze o zi de sărbătoare pentru copii.

Cele patru formații, fiecare primind inițiala antrenorului ei pentru a putea fi nominalizată, se vor întâlni după următorul program:

Ora 14:30             CSM C (antrenor Ionela Cucu) – CSM B (antrenor Petrică Bărbieru)

Ora 15:00             CSM N (antrenor Denisa Nan) – CSM G (antrenor Clara Geamănu)

Ora 15:30             CSM C – CSM N

Ora 16:00             CSM B – CSM G

Ora 16:30             CSM C – CSM G

Ora 17:00             CSM B – CSM N

Meciurile vor avea două reprize de 10 minute cu 3-5 minute pauză, între meciuri fiind o pauză de 5-10 minute. Festivitatea de premiere a tuturor handbalistelor se va desfășura la ora 17:30.

DSM mulțumește sponsorilor Alka și Elgeka Ferfelis pentru sprijinul acordat prin oferirea unor produse din portofoliul lor care cu siguranță vor face deliciul copiilor. Acest turneu reprezintă un prim pas pe calea instituirii unei tradiții în interiorul clubului, pe parcurs urmând a fi invitate să ia parte și alte echipe din Capitală și din țară.

Alte știri din Juniori