Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Victorii românești în MarocSportPictures.eu
08 Apr 2014

Victorii românești în Maroc

Florin Mergea și Victor Hănescu au repurtat victorii în tururile inaugurale ale competițiilor de dublu, respectiv simplu ale turneului Grand Prix Hassan II ce se desfășoară la Casablanca, Maroc.

Intrat primul în teren conform programului zilei, Florin Mergea a întâlnit, alături de partenerul său austriacul Oliver Marach, un dublu format din jucătorii din Kazahstan Mihail Kukushkin/Aleksandr Nedovyesov. Formalitățile s-au încheiat rapid, în mai puțin de o oră, Florin și Oliver impunându-se cu scorul de 6-3, 6-1.

Ceva mai mult de furcă a avut Victor Hănescu, singurului nostru reprezentant pe tabloul de simplu fiindu-I necesare mai bine de 100 de minute de joc pentru a se impune în fața lui Hicham Khaddari, locul 513 în clasamentul ATP și admis în competiție pe bază de wild card. Victor a început ezitant, cedând două break-uri pentru 0-3, apoi a egalat la 4 și l-a obligat pe adversar să servească pentru a rămâne în set la 5-4 și 6-5, însă marocanul a reușit să împingă setul în tiebreak. Aici și-a spus cuvântul diferența de experiență, Victor câștigând cu 7-3. Echilibrul s-a menținut și în setul secund până la 3-3, moment în care Victor a știut să forțeze și a închis setul și meciul cu 3 ghemuri succesive. 7-6, 6-3 a fost scorul final și Victor se pregătește de o întâlnire mult mai dificilă în turul 2 contra sud-africanului Kevin Anderson (nr. 19 ATP).

Alte știri din Tenis de câmp