Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Victorii pentru Steaua și Timișoara în debutul Cupei RomânieiFlaviu Buboi / SportPictures.eu
10 Aug 2019

Victorii pentru Steaua și Timișoara în debutul Cupei României

Noua ediție a Cupei României a debutat cu două întâlniri, una câștigată de gazde, Steaua București în fața celor de la Gloria Buzău, respectiv o victorie a oaspeților, Timișoara Saracens care a învins Universitatea Cluj pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu.

Partida contand pentru Grupa A, dintre Universitatea Cluj si Timisoara Saracens a fost castigata de banateni cu 40-3, dupa ce la pauza acestia aveau un avantaj de 26-0, care le asigura deja obtinerea punctului bonus ofensiv. Pentru timisoreni au marcat Moa Maliepo doua eseuri, cate o reusita apartinand jucatorilor Vasile Rus, Vladut Popa, Marius Simionescu si Andrei Radoi, patru transformate de Luke Samoa, una de Danut Jipa.

In Grupa B, Steaua Bucuresti a primit pe stadionul din Complexul Ghencea vizita celor de la Gloria Buzau, militarii impunandu-se cu rezultatul de 38-17. Prima repriza a fost extrem de echilibrata, cu rasturnari de scor, gazdele intrand la pauza cu un ecart de numai patru puncte (14-10). Mai proaspeti in partea secunda elevii lui Danut Dumbrava s-au distantat obtinand o victorie cu punct bonus ofensiv.

Pentru Steaua Bucuresti Alexandru Porojan a finalizat de doua ori in terenul de tinta advers, cate un eseu mai reusind Andrei Bucurescu, Robert Neagu, Andrei Pasalan si Bogdan Doroftei , dintre acestea patru fiind transformate de Daniel Plai doua, Florin Surugiu si Tudor Boldor. In contul Gloriei Buzau cate o incercare au reusit Darchia Tsotne si Clifferd Jacobs, in timp ce uvertura Wilfred Bowers a concretizat doua transformari si o lovitura de pedeapsa.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby