Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Victorii pe linie în stagiul din AntalyaAlexandru Hojda / Mediafax Foto
06 Feb 2016

Victorii pe linie în stagiul din Antalya

După 5-1 cu Torpedo Kutaisi şi 1-0 cu Zimbru Chişinău, selecționata divizionară a României a încheiat astăzi stagiul de pregătire din Antalya cu o victorie în fața echipei de pe locul 3 din campionatul Bulgariei, Beroe Stara Zagora.

Tricolorii au avut ocazii în debutul partidei prin Alibec și Ivan, dar șuturile lor sunt reținute de portarul bulgarilor sau trec pe lângă poartă. Fostul jucător de la Poli Timișoara, Sarmov a dat primele emoții la poarta lui Buzbuchi în minutul 28, iar trei minute mai târziu Delev a deschis scorul după o lansare lungă ce l-a găsit la 30 de metri de poarta lui Buzbuchi într-o poziție suspectă de ofsaid. Tușierul nu a ridicat fanionul, ”centralul” a lăsat jocul să curgă, Găman a fost prins pe călcâie și întors de atacantul bulgar, care l-a executat de la 12 metri pe portarul Viitorului. Egalarea a venit rapid, Alibec finalizând cu un șut cu interiorul ghetei din piciorul stâng ce a trimis balonul în colțul lung. Era minutul 35, iar golul victoriei a venit în minutul 68 înscris de Ioan Hora, cel care a adus victoria și în meciul anterior contra moldovenilor de la Zimbrul Chișinău. Un corner bătut de pe stânga de Rotariu a fost reluat cu capul de Ropotan din centrul careului, iar Hora a urmărit și deviat balonul într-atât încât să-l deruteze pe portarul advers.

Scorul final a fost România – Beroe Stara Zagora 2-1 (1-1) la capătul unui meci cu o componentă fizică mai pregnantă decât cea tehnică, o serie de tricolori acuzând jocul dur al adversarilor.

 

Anghel Iordănescu a folosit următoarea echipă: Buzbuchi - Enache, Găman, Săpunaru, Vătăjelu - Mateiu (min. 61 Nedelcu), Ropotan (min. 80 Nedelcearu) - Ivan (min. 46 Hora), Răduţ (min. 61 Benzar), Păun (min. 46 Fl. Tănase) - Alibec (min. 61 Rotariu).

Alte știri din Fotbal