Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Victorii pe linie în FranțaAlexandru Dobre / Mediafax Foto
02 Iul 2014

Victorii pe linie în Franța

La turneul ITF Lorraine Open 88 ce se desfășoară la Contrexeville, în Franța, dotat cu premii totale în valoare de 100.000 de dolari, jucătoarele române au înregistrat victorii pe linie în partidele disputate astăzi în primul tur al competiției.

Alexandra Dulgheru (104 WTA) a depășit-o în trei seturi – 6-7 (6), 6-1, 6-1 – pe jucătoarea din Muntenegru Danka Kovinic (106 WTA) și va juca în turul următor cu principala favorită a competiției, Kaia Kanepi (42 WTA).

A doua româncă intrată pe zgura de la Tennis Club de Contrexeville a fost Alexandra Cadanțu (83 WTA), care a dispus cu 6-4, 6-1 de franțuzoaica Laura Thorpe (278 WTA) și o va întâlni pe luxemburgheza venită din calificări Mandy Minella (136 WTA).

Ultima româncă din programul zilei a fost Irina Begu (81 WTA), iar cea care s-a recunoscut înfrântă în fața ei a fost suedeza Sofia Arvidsson (138 WTA). În turul secund, al optimilor de finală, Irina va juca cu franțuzoaica de origine suedeză Mathilde Johansson (181 WTA), admisă pe tabloul principal în baza unui wild-card.

Alte știri din Tenis de câmp