Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Victorii la dubluSportPictures.eu
17 Sep 2014

Victorii la dublu

Irina Begu și Florin Mergea au încheiat cu rezultate pozitive partidele disputate astăzi în probele de dublu a două turnee ce se dispută pe meridiane diferite. În Coreea de Sud, la Seul, în cadrul Kia Korea Open, Irina Begu și spanioloaica Lara Arruabarrena au trecut în turul secund de perechea Alexandra Panova (Rusia) – Heather Watson (Marea Britanie) cu scorul 6-2, 6-2 și urmează a întâlni în semifinală învingătoarele din meciul Xinyun Han / Christina McHale – Maria Kirilenko / Yanina Wickmayer.

La Metz, în Franța, are loc Moselle Open, turneu dotat cu premi totale de 410.200 EUR, iar pe tabloul de dublu Florin Mergea, locul 29 ATP la dublu, joacă împreună cu britanicul Dominic Inglot, clasat pe locul 38 în aceeași ierarhie. Locurile ocupate le-au oferit statutul de cap de serie numărul 2. Astăzi, ei au ieșit învingători din înfruntarea cu francezii Marc Gicquel și Pierre-Hugues Herbert, pereche admisă pe baza unui wild-card, după un meci de o oră încheiat cu scorul 6-4, 6-4. În sferturi, Mergea – Inglot vor juca împotriva dublului format de Andre Begemann (Germania) și Julian Knowle (Austria).

Alte știri din Tenis de câmp