Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Victorii la Eastbourne și MilanoAFP / Mediafax Foto
16 Iun 2014

Victorii la Eastbourne și Milano

Monica Niculescu joacă săptămâna aceasta pe tabloul de dublu al turneului Aegon International de la Eastbourne, Anglia, cu premii totale de 710.000 USD, parteneră fiindu-i japoneza Shuko Aoyama. Adversare în primul tur le-au fost rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova și cehoaica Lucie Safarova, un cuplu care le-a opus rezistență consistentă, însă care a trebuit să se recunoască învinse în supertiebreak – 3-6, 6-4, 10-8 – după 85 de minute de joc. Următoarele adversare, în sferturile de finală ale turneului, se vor cunoaște la sfârșitul partidei dintre perechea Kveta Peschke (Cehia)/ Katarina Srebotnik (Slovenia), cotată cu a doua șansă la trofeu, și cea formată din britanicele Jocelyn Rae/ Anna Smith.

La Milano, în cadrul turneului ATP Challenger cu premii totale de 35.000 de euro, Adrian Ungur, cotat cu a șaptea șansă de câștigare a trofeului, l-a învins pe reprezentantul gazdelor Federico Gaio, locul 400 ATP. După ce a cedat primul set cu 7-5, Adrian și-a pus în valoare experiența și și-a adjudecat celelalte două seturi cu același scor, 6-1, la capătul unui meci ce a durat aproape 110 minute. Ucraineanul Artem Smirnov, locul ATP, va fi următorul adversar al lui Adrian.

Alte știri din Tenis de câmp