Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Victorii în deșertAFP / Mediafax Foto
11 Feb 2014

Victorii în deșert

Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au debutat cu victorii la Qatar Total Open de la Doha!

Sorana a întâlnit-o pe rusoaica Alla Kudryavtseva (locul 125 WTA), de care a dispus în trei seturi – 2-6, 6-1, 7-5. Al treilea set a fost un festival de break-uri, 7 din cele 12 ghemuri jucate fiind adjudecate pe serviciul adversarei. Sorana a fost cea care a câștigat un ghem decisiv, un break de moral la scorul de 3-5, la capătul a 14 puncte jucate și o minge de meci salvată.

Monica Niculescu a avut o sarcină mult mai ușoară în fața unei jucătoare intrate pe tabloul principal în baza unui wild- card oferit de organizatori. 6-1, 6-0 este scorul pe care Monica l-a înregistrat în meciul de 54 de minute câștigat Fatma Al-Nabhani (Oman, locul 458 WTA).

Viitoarele adversare ale fetelor noastre, în șisprezecimi, vor fi de calibru superior. Monica Niculescu va juca împotriva învingătoarei din partida Eugenie Bouchard – Bernadette Mattek-Sands, iar adversara Soranei este capul de serie numărul 2 al turneului, poloneza Agnieska Radwanska.

Alte știri din Tenis de câmp