Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Victorii în calificări la KitzbuhelCosmin Iftode / SportPictures.eu
01 Aug 2015

Victorii în calificări la Kitzbuhel

În calificările Generali Open, turneu cu premii totale în valoare de 494.310 euro ce se desfășoară la Kitzbuhel, în Austria, cei doi reprezentanți ai României au trecut de primul tur și s-au calificat în semifinalele turneului preliminar.

Marius Copil, locul 187 ATP și creditat cu a 8-a șansă pe tablou, a avut o partidă mai simplă decât o arată scorul – 6-4, 6-4 – cu rusul Mikhail Ledovskikh, locul 505 ATP, cel care cedase în urmă cu două săptămâni la Bastad în fața lui Dragoș Mădăraș. Marius a jucat ”chirurgical”, ”tăind” exact cât a avut nevoie: un break pe set și joc pragmatic. De remarcat faptul că în setul secund arădeanul a cedat numai două puncte în cele 5 ghemuri de serviciu. În turul următor el îl va întâlni pe spaniolul de 18 ani Jaume Munar, locul 607 ATP, iar pentru accederea pe tabloul principal ar putea lupta cu francezul Paul-Henri Mathieu, locul 111 ATP și principalul favorit al calificărilor.

Într-o altă partidă, Victor Hănescu a avut un meci complicat cu austriacul Michael Linzer, locul 279 ATP, pe care l-a învins în set decisiv, după aproape două ore și jumătate de joc. După un început promițător, Victor a fost nevoit să facă față asaltului mai tânărului său adversar și s-a impus în cele din urmă cu 6-2, 3-6, 7-5 după ce în decisiv a revenit de la 1-4. Următorul meci va fi și mai complicat pentru compatriotul nostru clasat pe poziția ATP, adversar urmând a-i fi spaniolul Albert Montanes, locul 113 ATP și favorit numărul 2 al tabloului.

Alte știri din Tenis de câmp