Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Victorii în calificăriMihaela Bobar / SportPictures.eu
28 Apr 2018

Victorii în calificări

Trei tenismeni români au evoluat astăzi în calificările turneelor ATP și WTA ce își vor disputa tablourile principale începând de luni. BMW Open by FWU, turneu ATP 250 cu premii în bani în valoare de 501.345 EUR, îl are ca principal cap de serie al calificărilor pe Marius Copil. Arădeanul clasat pe locul 84 ATP a trecut de germanul Tim Puetz, locul 310 ATP, cu scorul de 6-3, 6-2 și va juca finala calificărilor în compania slovacului Andrej Marin, locul 148 ATP.

În capitala Cehiei, la J&T Banka Prague Open, turneu WTA International cu premii totale de 250.000 USD, Gabriela Ruse a provocat una dintre surprizele zilei eliminând la mare luptă cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3 favorita numărul 8 a tabloului, ucraineanca Marta Kostyuk, locul 158 WTA. Compatrioata noastră clasată pe locul 221 WTA va juca pentru un loc în finala calificărilor cu bulgăroaica Viktoriya Tomova, locul 165 WTA.

Un alt turneu WTA International a demarat jocurile de calificare la Rabat, în Maroc. Pentru unul dintre cele patru locuri pe tabloul principal al Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem pe care se află și Ana Bogdan se luptă și Alexandra Dulgheru. Tricolora clasată pe poziția 178 a ierarhiei WTA a făcut un prim pas eliminând-o pe Salma Charif, o reprezentantă fără clasament a gazdelor invitată în baza unui wild card. 6-0, 6-2 a fost scorul ce a dus-o pe Alexandra în semifinalele calificărilor unde va avea o adversară cunoscută publicului român, elvețianca Jil Teichman, locul 137 WTA, prezentă recent la Cluj pentru meciul de Fed Cup. Pe tabloul principal Ana Bogdan o va avea ca adversară pe nemțoaica Laura Siegemund.

Alte știri din Tenis de câmp