Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Victorii cu 1-0 pentru Corona, Pandurii și Gaz MetanDan Tautan / Mediafax Foto
05 Feb 2014

Victorii cu 1-0 pentru Corona, Pandurii și Gaz Metan

Marți după-amiază, în Antalya, Corona Brașov a învins cu 1-0 formația georgiană Spartak Tskinvali, prin golul marcat de Forika în minutul 56.

Brașovenii au mai trimis de două ori balonul în bară, iar georgienii au nimerit și ei bara și au ratat un penalty în minutul 81, scor final 1-0 pentru Corona.

Pentru Corona au evoluat următorii jucatori:

Marc - Homei, Forika, Damian, Mendizov (min. 65 Burlacu) - Dâlbea (min. 57 Leonte), Miranda, Neacşa (min. 64 H.Popa (min. 75 Florin Pîrvu) , Stănescu - Dedu (min. 46 Coman) şi Buş (min. 57 Balint)

-------------------------------------------

Tot în Antalya, Gaz Metan Mediaș a susținut marți un nou meci amical, de data aceasta parteneri au fost cehii de la Bohemians Praga. Băieții lui Cristi Dulca au obținut victoria cu 1-0, prin golul marcat de Ciprian Petre în minutul 9.

Gaz Metan a aliniat următoarea formație:

Pleşca - Ttrtovac, Fl. Ilie, Muth, Buzean - Todea, Tahar C.Petre, Fl.Dan, Llullaku - Antic.

Reserve: Greab, Zaharia, Munteanu, Komada, Fabio Bravo, Avram şi Mărkuş.

--------------------------------------------

Pandurii Târgu Jiu a disputat la Belek, în Antalya, primul meci din seria celor cinci programată pentru actualul stagiu de pregătire de pe pământ turcesc.

Elevii lui Cristi Pustai au întâlnit pe georgienii de la FK Zestafoni, de care au trecut cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Alex dos Santos în repriza a doua.

În prima repriză a fost folosită următoarea formulă de echipă:

Mingote - Unguruşan, Erico, Christou, Sipoto Bohale - Elton - Paulinho, Alex dos Santos, Distefano, Nicoară – Shamsin 

In partea a doua pentru Pandurii au jucat: Stanca - Unguruşan, Mamele, Doru Bratu, Momcilovic - Anton, Breeveld - Buleică, Nistor, Ciucur - Bud.

Alte știri din Fotbal