Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Victorie stelistă în finala micăSportPictures.eu
31 Mar 2014

Victorie stelistă în finala mică

Finala mică a Campionatului Național de hochei pe gheață, ediția 2013-2014, se dispută între Steaua București și Progym Gheorgheni, primul meci desfășurându-se astăzi pe patinoarul de la Cârța cu echipa roș-albastră în calitate de gazdă.

Cele trei reprize au avut o desfășurare total diferită și au contat la capitolul spectacol pentru cei aproximativ 600 de spectatori prezenți să asiste în tribunele cochetului patinoar. Prima repriză nu a adus decât un gol pe tabelă, marcat de Ioan Timaru în minutul 11:00 pentru Steaua. Meciul se animă la debutul actului secund, când Hildebrand Szabolcs aduce egalarea la mai puțin de un minut de la reluare. Orgoliul militarilor răbufnește într-o serie de cinci goluri marcate în interval de 11 minute, autori fiind Ștefan Bogdan (min. 21:14 și 30:10), Alexandru Munteanu (min. 23:14) și Ioan Timaru (min. 27:16 și 32:00). Harghitenii nu reușesc să dea o replică cavalcadei steliste și la a doua sirenă scorul arată 6-1 pentru gazde. În ultima treime Emils Potapovs (min. 42:26) și Szekely Laszlo (min. 44:59) reduc din diferență, dar nu reușesc mai mult.

Steaua – Progym 6-3 (1-0, 5-1, 0-2) și gazdele se pregătesc de al doilea meci al finalei mici, ce se va disputa mâine tot pe patinoarul de la Cârța.

Finala mică se joacă după sistemul ”cel mai bun din 5 partide”.

Alte știri din Hochei