Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Victorie și speranță la malul măriiSportPictures.eu
10 Mai 2014

Victorie și speranță la malul mării

Pe stadionul ”Farul” din Constanța, Săgeata Năvodari a întâlnit într-un meci capital, de fapt așa cum sunt toate meciurile care au rămas de jucat din acest campionat pentru echipele din subsolul clasamentului, pe Concordia Chiajna.

Veniți după victoria de pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan, ilfovenii s-au prezentat încă sub influența euforiei câștigării a trei puncte ce aparent îi fereau de pericolele retrogradării. Năvodărenii i-au adus rapid cu picioarele pe pământ, deschizând scorul în minutul 6 prin căpitanul Munteanu după o lovitură de colț, după ce Deletici a trimis într-o primă fază cu capul, iar balonul a fost respins de pe linia porții de un jucător de la Concordia. Scenariul se repetă în minutul 24, tot după un corner de pe partea dreaptă și tot Munteanu, tot cu capul, duce scorul la 2-0, de data aceasta după assist-ul lui Pană, care a prelungit cu capul centrarea lui Vezan.

După pauză, Achim în minutul 52 şi Vezan în minutul 62 schimbă tabela la 4-0 după acțiuni rapide care i-au adus în poziții de finalizare în interiorul careului advers. Acesta a fost și scorul final al partidei, Săgeata – Concordia 4-0 (2-0). Ilfovenii au făcut un meci modest, poate chiar de un calificativ inferior în viziunea antrenorului Marius Șumudică, și cu 38 de puncte la activ așteaptă întâlnirile cu FC Botoșani (acasă) și ACS Poli (la Timișoara) pentru a vedea poziția finală în clasament. Emoții mai mari au cei de la Săgeata, care cu 35 de puncte se vor deplasa la Dinamo și vor încheia campionatul pe teren propriu în compania celor de la CFR.

 

Săgeata Năvodari (antrenor Cătălin Anghel): Băican - Peteleu (min. 82 Tudose), Munteanu, Fl. Popa, Lopez - Pană, Johnson - Achim, Vezan, Deletic - M. Roman (min. 65 Guerra)

Alte rezerve: Baruch, Grigoraş, Chiţu, Bărbulescu, Dinu

Concordia Chiajna (antrenor Marius Șumudică): Rîmniceanu - Bucurică, Ioniţă (min. 28 Zaharia), Leca, Bambara - Onduku, Serediuc - Dima, Purece, Florea (min. 52 Roşu) - Wellington

Alte rezerve: Cobrea, Ispir, Savin, Ganea, Strătilă

Alte știri din Fotbal