Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Victorie românească la RotterdamSportPictures.eu
14 Feb 2014

Victorie românească la Rotterdam

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au mai făcut un pas în turneul de la Rotterdam prin victoria repurtată astăzi în fața cuplului suedezo-finlandez Johan Brunstrom- Jarkko Nieminen. În 90 de minute de joc, Horia și JJ au învins în două seturi – 7-6, 6-4 – în care ambele părți au jucat consistent.

Învingătorii au fost cei care au cedat primul break în setul inaugural, în ghemul 5, însă au revenit în ghemul 8 și au recuperat handicapul. Egalitatea a persistat până în tiebreak, când scandinavii au pierdut mai multe minibreak-uri și le-au permis lui Horia și JJ să se distanțeze la 6-2. După o încercare de revenire, până la 6-5, scandinavii au trebuit să se cunoască învinși în acest set, Tecău-Rojer concretizând a cincea șansă de set. Echilibrul s-a păstrat în setul secund, când Tecău-Rojer fac break în ghemul 5 și păstrează avantajul până la final.

Semifinala în care sunt programați Horia și JJ le aduce ca adversari dublul francez Julien Benneteau - Edouard Roger-Vasselin.

Alte știri din Tenis de câmp