Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Victorie pentru Zalău
11 Dec 2013

Victorie pentru Zalău

Într-o atmosferă incendiară, în Sala Sporturilor din Zalău s-a desfășurat meciul tur dintre formațiile Volei Club Municipal Zalău și Steau Roșie Belgrad, contând pentru 16-imile Challenge Cup, la volei masculin.

Partida a fost câștigată de voleibaliștii din Zalău cu scorul de 3-0, pe seturi 25-21, 25-21, 25-20, aceștia luând o opțiune serioasă pentru calificarea în optimi.

Deși oaspeții au început în forță setul întâi, conducând cu 5-1, time-out-ul cerut de antrenorul Aurel Vlaicu a fost de bun augur, jucătorii nosștri echilibrând jocul, restabilind egalitatea mai întâi la 8, apoi la 14, pentru ca din acel moment să conducă permanent până la sfârșitul partidei.

Partida retur va avea loc în 17 decembrie, pe terenul echipei Steaua Roşie Belgrad. Câştigătoarea dublei manşe se va califica în optimile de finală ale Challenge Cup, în care va întâlni echipa învingătoare din duelul dintre Chaumont VB 52 şi Crimsoda Krasnoperekopsk.

În Challenge Cup a evoluat şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, care a ratat însă calificarea în 16-imi, fiind eliminată de formaţia belarusă Stroitel Minsk.

Alte știri din Volei