Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Victorie la finalul pregătirii de varăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Iul 2018

Victorie la finalul pregătirii de vară

FCSB încheie cantonamentul din Olanda cu o victorie, scor 2-1 (1-1), în compania echipei din Qatar Al Gharafa, succes semnat de reușitele lui Man și Jakolis, ambele cu largul concurs al lui Benzar, ”servant” la cele două goluri.

În minutul 17 o acțiune în flancul drept a fundașului roș-albaștrilor s-a încheiat cu o centrare din apropierea liniei de fund a terenului, respingerea de la 6 metri a unui fundaș qatarez ajungând în picioarele lui Man, care a reluat simplu în plasă. O fază oarecum similară s-a petrecut în ultimul minut al partidei, de această dată fundașii adverși respingând în pieptul lui Jakolis, croatul fiind introdus în locul accidentatului Moruțan. Golul celor de la Al Gharafa a fost înscris de Wesley Sneijder în minutul 32 dintr-o lovitură liberă executată magistral de la aproximativ 25 de metri direct la vinclu, plonjonul lui Bălgrădean fiind inutil.

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălaşa (min. 72 Nedelcu), Morais – Qaka (min. 63 Pintilii), Ov. Popescu, Teixeira – Man, Fl. Tănase (min. 72 Gnohere), F. Coman (min. 60 Moruţan, min. 84 Jakolis)

 

Iată rezultatele înregistrate de FCSB în cantonamentul de la Apeldoorn:

4 iulie: FCSB- FC Bruges 1-1

7 iulie: FCSB - Ajax 1-1

9 iulie: FCSB- PAOK Salonic 1-2

13 iulie: FCSB – Al Gharafa 2-1

Alte știri din Fotbal