Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Victorie la dublu în ChileRadu Oltean / Mediafax Foto
04 Feb 2014

Victorie la dublu în Chile

Florin Mergea este singurul român care evoluează peste ocean în cadrul turneului ATP Royal Guard Open, ce se dispută la Viña del Mar, în Chile, dotat cu premii totale de 426.605 Euro. Împreună cu partenerul său de dublu, austriacul Oliver Marach, Florin a disputat aseară primul meci de pe tabloul unde sunt cotați cu cea de-a treia șansă la câștigarea trofeului.

Adversari au fost columbienii Santiago Giraldo și Alejandro Gonzalez. Dacă la simplu ambii columbieni sunt plasați în prima sută – locul 71, respectiv 76, cei doi ocupă poziții peste locul 200 în clasamentul de dublu. Acest lucru nu i-a împiedicat să contribuie la un meci spectaculos și echilibrat în același timp. Scorul final după 110 minute de joc a fost 7-5, 5-7, 11-9 în favoarea europenilor, care vor juca în turul următor cu învingătorii întâlnirii dintre italienii Paolo Lorenzi și Filipo Volandri și perechea argentiniană Federico Delbonis – Leonardo Mayer.

Alte știri din Tenis de câmp