Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Victorie de final și locul 11 pentru tricoloriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Iul 2018

Victorie de final și locul 11 pentru tricolori

În ultimul meci disputat în cadrul celei de-a 33-a ediții a Campionatului European de polo pe apă de la Barcelona, echipa României a obținut un succes net în fața reprezentativei Franței. Caschetele tricolore pregătite de antrenorul sârb Dejan Stanojević s-au impus cu 10:6 (2:1, 3:3, 4:1, 1:1), golurile formației noastre fiind înscrise de Cosmin Radu – 4, Mihnea Chioveanu– 2, Alexandru Ghiban, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea și Vlad Georgescu.

Ca urmare a acestei victorii, tricolorii au încheiat competiția pe locul 11, una dintre cele mai slabe clasări din istorie alături de cele din 1995 de la Viena și din 2001 de la Budapesta.

Această performanță trebuie văzută și prin prisma schimbului de generații ce are loc la nivelul lotului, în acest moment experiența unor jucători precum Cosmin Radu (36 de ani), Alexandru Ghiban (32 de ani), Mihnea Chioveanu (31 de ani) sau Tiberiu Negrean (30 de ani) se combină cu tinerețea și aplombul altora precum Șerban Abrudan (17 ani), Victor Antipa (19 ani), Vlad Georgescu (19 ani) sau Tudor Fulea (21 de ani), aflați la prima participare la o competiție de asemenea anvergură.

Alte știri din Polo