Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Victorie de 2 puncte pentru ciucani SportPictures.eu
05 Oct 2014

Victorie de 2 puncte pentru ciucani

Într-o partidă ce părea trasă la indigo după cea de ieri de la Brașov, pe patinoarul ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc, HSC din localitate a dispus după loviturile de departajare de echipa ungară Miskolci JJSE. După 60 de minute de joc scorul a fost egal 2-2, situație identică cu cea de aseară din meciul Corona – Miskolci. Ceea ce a diferit a fost evoluția scorului pe parcursul celor 60 de minute.

Gazdele au deschis scorul prin Niklas Sjölund în minutul 5:09, pentru ca oaspeții să restabilească egalitatea prin Matt Boyle la jumătatea primei reprize – minutul 10:01 – pe o situație de superioritate numerică. Ciucanii au revenit în avantaj în minutul 38:08, când Michael Satek a marcat după o fază în care assistul a venit din partea lui Sjolund, tot în situație de superioritate numerică pe gheață, iar egalarea celor din Miskolc a survenit în ultima treime de joc, în minutul 46:14, autor fiind Adrian Toth.

Intrate în prelungiri, niciuna dintre combatante nu a reușit să înscrie, iar decizia urma a se lua la lovituri de departajare. Oaspeții au executat primii, dar Cohen a ratat, apoi a fost imitat de colegii lui Keegan Dansereau (de două ori) și Adrian Toth. Ultimul a reușit să înscrie din prima încercare, a doua sa încercare soldându-se cu eșec. La gazde Curilla și Satek au ratat, în schimb Niklas Sjölund a fost eroul serii după ce a înscris de două ori.

După meciul de astăzi HSC Miercurea Ciuc nu a părăsit ultima poziție a clasamentului, în timp ce Miskolci a profitat de victoria liderului DAB Docler în fața slovacilor de la Nove Zamky și i-a depășit pe aceștia din urmă, urcând pe locul secund.

Alte știri din Hochei