Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Victorie cu ecouSportPictures.eu
02 Aug 2014

Victorie cu ecou

În ecoul tribunelor goale din Ghencea, Steaua a dispus de CS Universitatea Craiova după un meci în care oaspeții pare că au intrat târziu în joc și au pus în pericol poarta lui Arlauskis cu preponderență spre finalul meciului.

O posibilă cauză a acestei atitudini poate fi și golul rapid, înscris în minutul 3 de Adi Popa. În minutul 9 oaspeții cer acordarea unui gol în urma respingerii de pe linia porții a lui Pîrvulescu a balonului trimis de Rocha, însă ”centralul” Adrian Cojocaru consideră că nu trebuie să arate centrul terenului. Latovlevici se apropie de 2-0 în minutul 26, dar șutul său deviat de un fundaș craiovean a fost în cele din urmă respins în corner de Brac. Cel care dublează avantajul este Sânmărtean, cu o execuție impecabilă a unei lovituri libere din afara careului.

Mijlocașul stelist trece pe post de servant în minutul 61  când îl angajează pe Pîrvulescu în careul advers, dar reluarea acestuia cu exteriorul trece de puțin pe lângă poartă. Ferfelea începe să îi pună probleme lui Arlauskis cu un șut la vinclu, dar goalkeeper-ul stelist este la post și îndepărtează pericolul, iar Tănase îi dă replica după 10 minute într-un dialog cu Brac. În minutul 88 Curelea este găsit de Ferfelea la limita careului mic al porții steliste cu o centrare perfectă, dar reluarea vârfului craiovean trimite balonul pete transversală. Ratarea s-a răzbunat, cel care a semnat reușita fiind Varela, după centrarea lui Stanciu.  Era minutul 3 al prelungirilor, dar nu a fost ultima reușită a meciului: oaspeții înscriu golul de onoare în minutul următor, Ivan fiind cel care a taxat relaxarea afișată de roș-albaștri.

Steaua – CS U Craiova 3-1 (2-0), un meci în care gazdele au fost cu gândul la returul cu Aktobe, iar oaspeții arată încă o dată că așteaptă întăriri.

 

Steaua (antrenor Costel Gâlcă): Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliță, Sânmărtean - Ad. Popa, N. Stanciu (min. 69 Chipciu), Pîrvulescu (min. 63 Tănase) - G. Iancu (min. 74 Keșeru)

CS Universitatea Craiova (antrenor Ionel Gane): Brac - F. Achim, Frăsinescu, Silveira, Vătăjelu - Madson, Nuno Rocha (min. 82 Ivan) - Băluță (min. 84 Herghelegiu), Ferfelea, Bancu (min. 60 Neacșa) - Curelea

Alte știri din Fotbal