Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Victorie cu contul golSportPictures.eu
19 Apr 2014

Victorie cu contul gol

Vasluienii au reușit să marcheze o medie de un gol pe meci în cele 27 de etape jucate până astăzi în ediția de campionat. Întâlnirea cu Corona Brașov le-a oferit ocazia să își îmbinătățească consistent randamentul și au profitat de ocazie pentru a adăuga nu mai puțin de 8 goluri la activ.

FC Vaslui – Corona 8-1 (4-1) seamănă cu un scor de hochei și poate colegii brașovenilor de la secția de hochei s-ar fi descurcat mai bine pe gazon în întâlnirea de astăzi. Antal și Temwanjera, câte două, Madson, Balaur, Nuno Viveiros și Mușat au taxat o echipă cvasi-inexistentă pe teren, care a avut un singur moment de luciditate la golul marcat de Forika. Adrian Hârlab debutează cu stângul la Corona, într-un meci care îi va da mult de lucru în analiza reconstrucției echipei pentru sezonul următor. Vasluienii joacă de plăcere, chiar și în prag de sărbători, arătând că meseria nu se minte, indiferent de situașia în care te-ai afla.

Cu 48 de puncte, FC Vaslui a revenit cel puțin temporar, până la finalul etapei, pe locul 4 și urmărește acum cu atenție meciul de mâine dintre Dinamo și Astra.

 

FC Vaslui (antrenor Liviu Ciobotariu): Cerniauskas - Gil Bahia, Ortiz, Balaur, Muşat - Madson, Razzotti – Viveiros (min. 58 Popovici), Abelairas (min. 68 Buziuc), Antal – Temwanjera (min. 74 Pătulea)

Alte rezerve: Straton, Mauricio, Prahic, Enescu

Corona Brașov (antrenor Adrian Hârlab): Marc – Forika (min. 56 Stănescu), Poverlovici, Damian, Vl. Munteanu - Burlacu, Dâlbea, Miranda, Fl. Manea (min. 60 Manea) - Dedu, Balint (min. 84 Mendizov)

Alte rezerve: Dănălache, Homei, Istrofor, Brata

Alte știri din Fotbal