Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Victoria a călătorit cu Atlassib de la PiteştiSportPictures.eu
08 Mar 2014

Victoria a călătorit cu Atlassib de la Piteşti

Aşa cum era prevăzut în calendarul oficial, vineri seara (7 martie) s-a disputat al treilea meci de baschet masculin din etapa a 22-a a Ligii Naţionale. La Piteşti, în sala „Trivale”, a venit Atlassib Sibiu, aflată în cursa de urmărire pentru locurile 1-2. Cei 900 de spectatori din tribune au plecat dezamăgiţi la final, echipa lor favorită, U. Piteşti, cedând partida:

BCM U Piteşti – CSU Atlassib Sibiu 69 – 80 (25-19, 12-26, 22-17, 10-18)

Piteştenii au început primii seria punctelor marcate cu două reuşite de 5-0, dar în minutul 03:30 oaspeţii au egalat la 9-9, pentru ca imediat să preia pentru prima dată avantajul. Primul sfert a continuat cu revenirea universitarilor, care au reuşit să facă un joc mai bun şi un scor mai avantajos: 25-19. Gazdele şi-au păstrat iniţiativa încă patru minute din sfertul doi, apoi s-a zdruncinat soarta partidei. Atlassib a preluat volanul din mers graţie experienţei şi obiectivului mai îndrăzneţ şi a „transportat” punctele doar în avantajul său, conducând la pauză cu 37-45.

În sfertul patru, U Piteşti s-a apropiat de câteva ori la câte un punct în urma sibienilor, fără a-i putea depăşi cu succes. Ultima secvenţă de joc i-a propulasat pe oaspeţi la treisprezece puncte avans, moment în care şi victoria a preferat să meargă la Sibiu cu Atlassib.

Marcatorii de top din partidă au fost: L. Ulmer (17) pentru U Piteşti şi M. Ceskovic (20) pentru Atlassib.

Alte știri din Baschet