Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Vaslui câștigă, Steaua face egal și CFR pierde!Bogdan Iordache / Mediafax Foto
05 Feb 2014

Vaslui câștigă, Steaua face egal și CFR pierde!

Miercuri seară, la Marbella, Steaua a susținut ultimul meci amical din această iarnă, înaintea meciurilor de campionat care pentru ea incep pe 14 februarie.

Parteneri de întrecere au fost suedezii de la Elfsborg.

Partida a fost foarte echilibrată, suedezii forțează mai mult, încercând în prima repriză să găsească culoare de pătrundere spre poarta lui Tătărușanu. Steaua a avut perioade când a dominat, posesia a fost mai bună, dar și momente de joc apatic în care doar incursiunile lui Tănase au mai luminat partitura trupei lui Reghecampf.

În partea a doua se fac schimbări de ambele părți, jocul e la fel de echilibrat și consecința e firească, meci egal la sfârșitul celor 90 de minute, 0-0.

Steaua a înregistrat în cele două stagii de pregătire din Spania un bilanț dezastruos: 1 victorie, 5 egaluri și 4 înfrângeri.

Reghencampf a avut la dispozitie următorii jucători:

Tătăruşanu - Varela, Râpă, Gardoş, Latovlevici - Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu, Cr. Tănase – Piovaccari.
Rezerve: Fl. Niţă, G. Matei, Al Aldea, Pârvulescu, Prepeliţă, Keşeru, Kapetanos.

------------------------------------------

FC Vaslui a obținut prima ei victorie în această perioadă de pregătire din Antalya, adversari fiind slovenii de la Maribor.

După o primă repriză albă și ca scor și ca joc, partea a doua aduce un joc mai consistent din partea moldovenilor și mai ales goluri. Prahici face 1-0 în minutul 54, Pătulea mărește avantajul în minutul 65, iar în minutul 76 Sânmărtean duce diferența la 3 goluri, dintr-o lovitură liberă impecabil executată. Slovenii reduc din scor în minutul 90+2 și meciul se încheie cu 3-1 pentru FC Vaslui.

Liviu Ciobotariu a trimis în teren următoarea echipă:

Straton (60 Ormenişan) - Celeban, Ortiz (46 Balaur), Cordoş (36 Prahici), Popovici (46 Buziuc) - Cuero (60 Nuno Viveiros), Madson, A. Enescu (46 Rodrigo), Sânmărtean (78 Neniţă 78) - Antal (46 Bahia), Temwanjera (46 Pătulea).

--------------------------------------------

În primul meci de pregătire disputat la Marbella, CFR Cluj a întâlnit puternica echipă ucraineană Dnepr, care îl are în componență și pe românul Alex Vlad, fost jucător la Pandurii Târgu Jiu. Chiar dacă au avut câteva oportunități de a marca, clujenii le-au irosit cu seninătate, în timp ce adversarii lor, fără să lase impresia că forțează au marcat de două ori, în minutele 44 și 85, și meciul a luat sfârșit cu scorul de 2-0 pentru Dnepr.

Vasile Miriuță a început partida cu următoarea formulă:

Felgueiras - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Djokovic, Monroy - Gabionetta, Batin, Deac - Ogbu Chuka.

Alte știri din Fotbal