Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Vali Ursache, încă trei ani la OyonnaxAFP / Mediafax Foto
30 Apr 2016

Vali Ursache, încă trei ani la Oyonnax

Internaționalul român Vali Ursache și-a prelungit înțelegerea contractuală cu echipa sa de club, US Oyonnax, pe o perioada de trei ani, dupa cum anunță site-ul oficial al grupării franceze.
Oyonnax este virtual retrogradata din Top 14, șansele sale de a se salva, în ultimele cinci etape, fiind pur teoretice. Oyonnax este în acest moment penultima în clasament, cu numai 18 puncte în cont.

Vali Ursache este din 2012 la aceasta formatie cu care in sezonul 2015-2016 a jucat, in premiera, in grupele Cupei Campionilor Europeni. Planurile echipei de la granita cu Elvetia sunt de a reveni cat mai repede in Top 14, divizia de elita a Hexagonului, motiv care a dus la achizitionarea unei pleiade de jucatori, dar si la prelungirea contractelor cu o serie de oameni de baza, printre care si Vali Ursache.

In varsta de 32 de ani, Vali Ursache a fost unul dintre cei mai buni placheuri pentru Oyonnax, fiind folosit, in actualul sezon, pe posturi din linia a II-a sau linia a III-a.

Vali Ursache este international roman din 2004, cand a debutat la victoria istorica de la Bucuresti, 25-24 cu Italia. El a fost selectionat pentru ultimele trei turnee finale ale Cupei Mondiale,pentru Stejari evoluand de 63 de ori. Vali Ursache a marcat 4 eseuri in cariera sa de international roman.

Alaturi de fratele sau Andrei, pilier in Pro D2 la US Carcassonne, a facut prima pereche de frati din rugby-ul romanesc, participanti la o editie a Cupei Mondiale.

Alte știri din Stranieri