Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Valentina Elisei, debut excelent la HCM Baia MareSebastian Tataru / Mediafax Foto
02 Feb 2014

Valentina Elisei, debut excelent la HCM Baia Mare

În acest final de săptămână, condiţiile meteo au fost mai prielnice pentru călătorie în ţară, astfel că s-au putut juca meciurile etapei a 15-a din Liga Naţională de Handbal Feminin 2013/2014. Primul joc a fost joi, 29 ianuarie, ultimul fiind programat duminică, 2 februarie. Iată primele patru rezultate:

”U” Jolidon Cluj - SCM Craiova 33 : 22 (joi)

„U” Jolidon Cluj a reuşit o victorie frumoasă şi utilă pentru accesul în play off, conducând mai tot meciul, la pauză fiind 18-10. Cele mai multe goluri, unsprezece, le-a înscris Ani-Senocico, pentru Jolidon. SCM Craiova iese, uşor-uşor, din schema primelor echipe , fiind la a patra înfrângere consecutivă.

 

CSM Ploieşti - CSM Bucureşti 28 : 27 (sâmbătă)

Învinse la limită, bucureştencele de la CSM au bifat un nou rezultat slab, asemenea jocului prestat, deşi se luptau cu o formaţie de pe ultimele locuri. Obiectivul de a fi printre fruntaşe este tot mai departe de adevăr. CSM Ploieşti reuşeşte o victorie de palmares, dar şi pentru salvarea de la retrogradare.

 

HCM Rm. Vâlcea - HCM Roman 23 : 27 (sâmbătă)

Echipa din Roman a câştigat un nou tempo pentru locul trei, iar echipa din Rm. Vâlcea a primit a treisprezecea înfrângere, care o îngheaţă pe ultimul loc.

 

HCM Baia Mare - Cetate Devatrans 31 : 22 (duminică)

HCM Baia Mare şi-a păstrat primul loc în clasament, având un avans confortabil faţă de Corona Braşov, care are meci mâine, în deplasarea de la HC Brăila. Echipa din Baia Mare a reuşit a paisprezecea victorie, din care opt pe teren propriu, unde este invincibilă. Valentina Elisei a intrat cu bine în noua ei formulă maramureşeană, aducându-şi aportul la victorie cu cinci goluri.

Alte știri din Handbal