Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Universitatea – Pandurii II 11-0csuc.ro
18 Nov 2014

Universitatea – Pandurii II 11-0

În această după-amiază, pe stadionul „Petre Deselnicu“ din cadrul Complexului Sportiv „Ion Oblemenco“, Universitatea Craiova s-a impus cu 11-0 într-un joc de verificare susţinut în compania formaţiei Pandurii II Târgu Jiu. Au marcat Curelea (8, 12), Tîrnăcop (13), Acka (27), Vătăjelu (30, 38), Ferfelea (34), Herghelegiu (63), Velcovici (69), Ivan (78) şi Varga (81). Pe lângă golul reuşit, Ferfelea a furnizat şi trei pase decisive.

În prima repriză, Cârţu şi Săndoi s-au bazat pe Bălgrădean – Dănănae, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu – Tîrnăcop, Brandan, Madson, Băluţă – Ferfelea, Curelea. În repriza a doua, antrenorii Universităţii au folosit următoarea formulă: Straton – Dicu, Avrămia, Izvoranu, Velcovici – Gângioveanu, Mateiu, Pleşan, Varga – Ivan, Herghelegiu. Pe parcursul actului secund au mai intrat Brac şi Manea.

La finalul jocului, antrenorul principal Emil Săndoi a declarat: „A fost o repetiţie bună, cu un adversar de un nivel inferior. Am încercat să le dăm tuturor jucătorilor o repriză, să-i vedem la lucru. Suntem mulţumiţi de evoluţia lor. Ne aşteaptă două meciuri dificile cu Rapid şi Ceahlăul, le-am văzut în meciul direct, iar giuleştenii mi-au lăsat o impresie bună, ar fi meritat să câştige. S-au mai aşezat lucrurile la Rapid, aşa că ne aşteaptă un meci greu. Ar fi nemaipomenit ca la finalul anului să fim pe locurile 5 sau 6 şi în semifinalele Cupei României. Dar noi suntem adepţii strategiei pas cu pas, aşa că ne interesează acum doar meciul cu Rapid, care nu este dinainte câştigat pentru a aprecia de pe acum pe ce poziţii vom încheia turul“.

Revenit pe gazon după o pauză de mai bine de două luni, Silviu Izvoranu a spus: „Mă bucur că am revenit. Nu sunt sută la sută apt, dar îmi doresc să intru în programul normal de pregătire cât mai repede pentru a-mi ajuta echipa. Mai resimt o mică jenă la picior, dar acesta e fotbalul, trebuie să support pentru echipă. Mă bucur că băieţii au fost motivaţi în toată această perioadă şi au reuşit o serie excelentă. Suntem pe un drum bun, nea Sorin şi nea Emil au făcut treabă bună. Îmi doresc să joc cu Steaua şi să câştigăm totul până la final pentru a avea un parcurs perfect“.

 

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal