Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Universitatea Ecologică București, campioană națională universitarăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Mai 2016

Universitatea Ecologică București, campioană națională universitară

Duminică a avut loc la Bucuresti, pe terenul 2 din incinta Complexului Arcul de Triumf, prima ediție a campionatului național universitar de rugby 7, competiție organizată de către Federația Sportului Școlar și Universitar, în colaborare cu Federația Română de Rugby.

​Titlul de campioana nationala a fost cucerit de catre echipa Universitatii Ecologice Bucuresti, care i-a avut la dispozitie, printre altii, pe Cocirla, Ghiur, Tigla, Ionut Dumitru, Pascu sau Porojan. La competitie au fost inscrise trei echipe universitare, la care s-a adaugat Centrul National Olimpic de Tineret (CNOT) formatie care nu a punctat in clasament. Dupa un sezon regulat de 6 meciuri, s-au jucat semifinalele si finala competitiei.

Iata rezultatele complete:

CNOT - Ecologica  7-10
​Universitatea Petrosani - Universitatea Babes Bolyai Cluj  19-19
Ecologica - Petrosani  28-5
​CNOT - Cluj  40-5
Cluj - Ecologica  12-19
Petrosani - CNOT  7-19

Semifinale
Ecologica - CNOT  31-21
​Cluj - Petrosani  14-31

 

Finala

Universitatea Ecologica Bucuresti - Universitatea Petrosani 29-12
 

​Echipa Universitatii Ecologice Bucuresti va reprezenta Romania la Jocurile Europene Universitare de la Zagreb, programate in perioada 5-10 iulie.

Organizatorii au apreciat reusita primului campionat national universitar la disciplina olimpica, iar pentru anul viitor se va lua in discutie si formarea unei competitii similare, pentru echipele feminine.

Alte știri din Rugby