Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
United Galați conduce cu 1-0 în finala Ligii IBalasz Atilla / Mediafax Foto
16 Mai 2017

United Galați conduce cu 1-0 în finala Ligii I

CS United Galați s-a impus luni seară în fața echipei Autobergamo Deva, în primul meci al finalei play-off-ului Ligii I la futsal! Gălățenii conduc astfel cu 1-0 în finala care se dispută, în premieră, după regula „cel mai bun din cinci meciuri”.

Astăzi, de la ora 18.00, tot la Galați, se va disputa cel de-al doilea meci al finalei. După această partidă, duelul se mută la Deva pentru alte două jocuri. Meciul urmează să fie transmis în direct pe postul Digi Sport 4.

Prima partidă a finalei dintre United și Autobergamo a început excelent pentru gălățeni. Susținuți din nou de un public frenetic, băieții lui David Asandei au deschis scorul după doar două minute de joc, prin căpitanul Viorel Cojoc. Din acel moment, „multinaționala” lui Florin Ignat a pornit într-o veritabilă cursă de urmărire a liderului sezonului regular. Pe fondul dominării echipei Autobergamo Deva, gălățenii au ratat câteva situații bune de a marca și de a se desprinde în învingătoare. În finalul jocului, Florin Ignat a riscat, scoțând portarul. În cele din urmă, Autobergamo Deva a reușit să egaleze, prin Cristi Matei, iar primul meci al finalei a intrat în prelungiri.

Cum nici în timpul suplimentar nu s-a marcat, deși ocazii au fost la ambele porți, învingătoarea a fost stabilită la „loteria” loviturilor de departajare. United a transformat trei lovituri consecutive, prin Lascu, Viorel Cojoc și Al-Ioani. Autobergamo Deva nu a reușit să transforme decât o lovitură. Scorul la „penalty”-uri a fost 3-1 pentru United.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal