Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
United Galați a câștigat Cupa DunăriiBalasz Atilla / Mediafax Foto
24 Aug 2014

United Galați a câștigat Cupa Dunării

După ce au triumfat la ”Varna Futsal Summer Cup”, gălățenii  de la United au participat în acest final de săptămână la un alt turneu internațional ”Cupa Dunării”. Duminică dimineață în ultimul lor meci al turneului  de la ”Polivalentă” echipa pregătită de David Asandei a întâlnit vicecampioana Bulgariei, Cherno More Varna. Indiferent de rezultatul meciului gălățenii ar fi câștigat al doilea trofeu consecutiv. 

Jocul cu vicecampioana Bulgariei s-a încheiat la egalitate 3-3. Pentru United au marcat: Cătălin Ivan, Ivan Jovanovic și Ovidiu Tudose. Cu două victorii, 4-2 cu Progesul Chișinău, 7-3 cu Progresul Focșani și o remiză, 3-3 cu Cherno More Varna, United a câștigat ”Cupa Dunării”. De remarcat că atât ”Varna Futsal Summer Cup” cât și ”Cupa Dunării” au fost câștigate de United fără înfrângere.

Altfel, în prima etapă din Liga I, United va juca pe teren propriu, Sala Sporturilor ”Dunărea”, 7 septembrie, cu Dunărea Călărași, informează sportgalati.com.

Alte știri din Futsal