Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Unibet devine partener oficial de pariuri al Paris Saint-Germain
23 Iun 2018

Unibet devine partener oficial de pariuri al Paris Saint-Germain

Brandul Unibet a anuntat acordul de doi ani pentru a deveni Partener oficial de pariuri al echipei franceze de fotbal Paris Saint Germain. Parteneriatul va oferi expunere pentru Unibet in interiorul Parc des Princes pe panouri publicitare cu LED-uri si experiente exclusiviste de tipul "Money can not buy". Astfel, Unibet si Paris Saint-Germain isi vor combina expertiza digitala pentru a aduce clientilor Unibet continut exclusiv.

Parte a grupului Kindred, Unibet, un pionier al jocurilor de noroc online din Europa, combina experienta sa digitala de varf cu bogatul palmares si continut fotbalistic al echipei Paris Saint-Germain, pentru a rezulta un parteneriat strategic de neegalat.

"Suntem incantati sa devenim partenerul oficial de pariuri online al lui Paris Saint-Germain. Impreuna cu campioana Ligue 1, Unibet intentioneaza sa-si sporeasca reputatia in intreaga Europa si sa ofere jucatorilor continut exclusiv, mai apropiat de jocuri", a declarat Mathieu Drida, directorul general al Unibet Franta.

"Suntem incantati sa intampinam Unibet in familia Paris Saint-Germain. Noi si Unibet avem acelasi spirit de cucerire, pasiune pentru fotbal si o dorinta puternica de a ne impune marca competitiv. Prin imbinarea fortelor cu Paris Saint-Germain, Unibet va obtine o vizibilitate atat pe stadion, cat si in comunitatea virtuala a lui Paris Saint-Germain", a explicat Marc Armstrong, directorul sponsor al Paris Saint-Germain.

Unibet face parte din Kindred Group, unul dintre cei mai mari operatori pe piata de pariuri online. Pe piata din Romania, Unibet detine o licenta permanenta de functionare pe 10 ani. Prezenta pe piata inca din 2007, Unibet a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai populari operatori de pariuri online pentru romani. Pe langa expertiza dovedita pe piata pariurilor sportive, operatorul suedez ofera si o multitudine de jocuri cazino, poker si bingo. In luna februarie a acestui an, Kindred a lansat in Romania primul cazino online 100% dedicate pietei din Romania, Vlad Cazino.

Alte știri din Pariuri