Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Unibet Open, 27 noiembrie - 4 decembrie, București
10 Nov 2016

Unibet Open, 27 noiembrie - 4 decembrie, București

Intre 27 noiembrie si 4 decembrie 2016 va avea loc, in incinta Hotelului Marriott din capitala, festivalul de poker Unibet Open Bucuresti, un eveniment live major, cu taxa de intrare de 1.100€ si premii garantate in valoare de 500.000€.
 
Evenimentul este rezultatul unui parteneriat intre Unibet Poker si PokerFest Romania.
 
Unibet Poker este o camera de poker si gaming online, fondata in anul 1997 si licentiata in Romania din anul 2015, axata pe atragerea jucatorilor recreationali prin crearea unui mediu de joc prietenos. Aceasta politica a dus, dupa adoptarea platformei proprii acum doi ani, la o crestere a traficului la mesele de poker de 36,8% anual, cea mai mare crestere din lume pe fondul recesiunii globale.
 
Unibet Open este un circuit de poker live detinut si operat de Unibet Poker, circuit care activeaza pe scena pokerului live european din anul 2007. Unibet Open Bucuresti este a IV-a etapa a sezonului al IX-lea si, conform sumei garantate de jumatate de milion de euro, este cel mai mare turneu de poker organizat vreodata sub egida Unibet Open.
 
PokerFest Romania este organizatorul roman de turnee si festivaluri de poker, activand pe aceasta piata din anul 2011, si fiind in prezent cel mai mare operator de poker live din Europa de Est.
 
Circuitul Unibet Open este special pentru comunitatea de poker din Romania: recordul absolut al rezultatelor la Unibet Open este unul romanesc: turneul principal a fost castigat de doua ori de jucatorul roman Dan Murariu, performanta egalata doar de un alt jucător, Murariu avand la activ cele mai multe participari la mesele finale din intreg circuitul.
 

Alte știri din Pariuri