Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Ungur și Hănescu, victorii la TrnavaSportPictures.eu
17 Sep 2014

Ungur și Hănescu, victorii la Trnava

La Trnava, în Slovacia, are loc săptămâna aceasta ARIMEX Challenger Trophy,  un turneu din seria ATP Challenger cu premii în valoare de 42.500 EUR, la care au fost înscriși patru tenismeni tricolori.

Venit din calificări, Victor Crivoi l-a avut ca adversar pe Radu Albot, moldoveanul clasat pe locul 189 ATP, în fața căruia a cedat după ce a câștigat primul set, scorul final fiind 5-7, 6-3, 6-2, în timp ce Marius Copil a pierdut după două seturi echilibrate – 6-4, 6-4 – la Jan Hajek, jucător ceh în vârstă de 31 de ani și ocupant al locului 344 ATP, admis pe tabloul principal în baza unui wild-card.

Victoriile zilei au venit de la Adrian Ungur și Victor Hănescu. Ungur, cotat cu a șasea șansă la câștigarea trofeului, a dispus de croatul clasat pe locul 675 Franko Skugor, venit din calificări, la capătul a 110 minute de joc cu 6-4, 7-6 (4), iar Hănescu a trecut cu 7-5, 6-2 de un alt croat, Mate Delic, ocupant al locului 153 în ierarhia de simplu a tenismenilor profesioniști.

În turul secund, Ungur îl va întâlni pe italianul Marco Cecchinato (151 ATP), iar Hănescu, al optulea favorit al competiției, va juca contra unui alt croat, Antonio Veic (224 ATP).

Alte știri din Tenis de câmp