Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Ungaria - România 79-87 la femininSportPictures.eu
14 Iun 2014

Ungaria - România 79-87 la feminin

Echipa națională feminină de baschet a României a dispus ieri de Ungaria, într-un meci amical desfășurat la Debrecen, cu scorul de 87-79.

S-a remarcat o dezinvoltură în jopcul ambelor selecționate, cu un plus de partea noastră. Fetele pregătite de antrenorul Florin Nini au demonstrat că au abilitatea de a se replia din ofensivă și că au precizie la aruncări.

Cea mai bună marcatoare a noastră a fost Elisabeth Pavel, cu 27 de puncte, urmată în top de Gabriela Mărginean, cu 16 puncte. Au mai evoluat pentru tricolore: Anne-Marie Parau (6 p), Cristina Bigică (8 p), Alina Crăciun (5 p), Cristian Cutaş (4 p), Sonia Ursu (2 p), Gabriela Cursaru (7 p), Ancuţa Stoenescu (2 p), Adina Stoiedin (4 p), Anca Şipoş (3 p) și Romina Filip (3 p).

România și Ungaria sunt calificate direct la turneul final al Campionatului European din 2015, din postura de tări coorganizatoare. Revanșa se va disputa astăzi, cu începere de la ora 12.00, tot la Debrecen.

Alte știri din Baschet